Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Καλό για εσάς, καλό για τον πλανήτη μας.

Μια οικολογική λύση σας παρέχει μοναδική ξεγνοιασιά. Μόλις αλλάξετε το φωτισμό σας σε λάμπες LED , θα απολαύσετε αμέσως την ενεργειακή απόδοση χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα του φωτισμού, την απόδοση ή την επιλογή σας.



Ευαισθητοποιημένη επένδυση

Η οικολογικότερη επιλογή φωτισμού, οι λάμπες LED, εξοικονομούν ρεύμα σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε κάνετε απόσβεση μέσα σε μόλις 18 μήνες. 
Οι λάμπες LED διαρκούν έως και 25 έτη και, επομένως, τις αντικαθιστάτε πολύ πιο σπάνια σε σύγκριση με τις υπόλοιπες λάμπες. Αποτελούν μια επένδυση που διαρκεί για πάρα πολλά χρόνια.

Χωρίς επικίνδυνες ουσίες

Οι λάμπες LED δεν χρησιμοποιούν καθόλου επικίνδυνες ύλες, καθιστώντας τις ασφαλείς για οποιοδήποτε δωμάτιο και πρακτικές ως προς την απόρριψή τους.



Τι είναι η λάμπα LED;


Η λάμπα LED (Δίοδος εκπομπής φωτός) είναι μία πηγή φωτισμού που προσαρμόζεται τέλεια σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Καθώς οι λάμπες LED ανάβουν με την κίνηση των ηλεκτρονίων σε ένα υλικό ημιαγωγού, δεν καίγονται, δεν ζεσταίνονται και δεν περιλαμβάνουν καμία επικίνδυνη ουσία.




Έτοιμη για τα φώτα της δημοσιότητας


Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, η τεχνολογία LED έχει εξελιχθεί σε εκπληκτικό σημείο. Και η φωτεινότητα εξακολουθεί να βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου, γεγονός που σημαίνει ότι η τεχνολογία LED μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ένδειξη μιας ηλεκτρικής συσκευής. Τώρα, μπορεί να αποτελεί την κύρια πηγή φωτισμού.


Η επόμενη γενιά: OLED

Οι λυχνίες OLED (Οργανική δίοδος εκπομπής φωτός) λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με τις λυχνίες LED, αλλά χρησιμοποιούν οργανικό υλικό ημιαγωγού. Ενσωματωμένες σε εξαιρετικά λεπτές οθόνες, οι λυχνίες OLED εκπέμπουν διάχυτο φως που μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί σας. 

Φανταστείτε να μπαίνετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ένα φωτιστικό τελευταίας τεχνολογίας να αντιδρά στην κίνησή σας με μια απαλή λάμψη. Σκεφτείτε να περνάτε το χέρι σας κάτω από μια λάμπα γραφείου και εκείνη να αυξομειώνει την ένταση του φωτισμού, αντιδρώντας στην κίνησή σας.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου